Mijn aanbod

Mijn aanbod

Ik ga graag met jullie aan de slag!

Heeft jouw kind moeite met zelfvertrouwen? Maakt het zich zorgen over wat anderen van hem/haar denken? Maakt het zich klein en vermijdt het nieuwe uitdagingen uit angst om te falen?

Als kindercoach begrijp ik de uitdagingen waar kinderen met weinig zelfvertrouwen voor staan en ik ben hier om te helpen.

Door middel van een empathische en speelse benadering, werk ik samen met kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten en hen te helpen veerkrachtig en zelfverzekerd door het leven te gaan.

Mijn aanpak is zo ontworpen om kinderen te ondersteunen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en talenten. Ik help hen om negatieve overtuigingen en belemmerende gedachten te herkennen en te vervangen door positieve, helpende gedachten. Samen creëren we een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin kinderen zich vrij voelen om zichzelf te uiten en te groeien.

Moeder over wat haar dochter thuis had gezegd:

Bij Inge kan ik echt mezelf zijn.

Als kindercoach maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken, afgestemd op de behoeften van jouw kind. Ik combineer spel, creatieve expressie en gesprekken om kinderen te helpen hun zelfvertrouwen op te bouwen, sociale vaardigheden te ontwikkelen en emotioneel welzijn te bevorderen. Ik werk niet alleen met de kinderen zelf, maar betrek ook ouders en verzorgers in het proces.

Het is mijn passie om kinderen te begeleiden op hun reis naar zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Met mijn warme en ondersteunende benadering bied ik een veilige haven waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en bloeien.

Als je geïnteresseerd bent in mijn diensten als kindercoach neem dan gerust contact met me op. Samen kunnen we bespreken hoe ik jouw kind kan helpen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

inge-wijlacker

Mijn aanbod in het kort:

  • Coaching op het gebied van zelfvertrouwen en faalangst (8-12 jaar)
  • Mindfulness coach (9-14 jaar)
  • Omgaan met emoties (6-10 jaar)

Daarnaast kun je bij mij terecht voor:

  • Mindsettraining (7-12 jaar)
  • Bijles voor basisschoolleerlingen (7-12 jaar)
  • Bijles gecombineerd met coaching: toetsstress, faalangst, zelfvertrouwen, mindset. (8-12 jaar)
  • Online training: Opvoeden vol zelfvertrouwen voor ouders van kinderen in de basisschool leeftijd.

Voor de tarieven van bijles en bijles gecombineerd met kindercoaching kun je contact met mij opnemen via e-mail of whatsapp.

Prijzen

Alle prijzen zijn BTW vrij.

Extra Info

Ik wil graag met jullie aan de slag.  Ik neem je zoon of dochter mee naar buiten en samen gaan we een stuk wandelen. Tijdens deze wandeling maken we kennis met elkaar en ga ik op zoek naar manieren om jouw kind te begeleiden. Dat doe ik door op zoek te gaan naar zijn /haar interesses, hobby’s en kwaliteiten en in de volgende sessies sluit ik daarop aan door middel van verschillende methodieken. Zoals bijvoorbeeld mindfulness oefeningen.  Daarmee leer je je eigen gevoelens van een afstandje bekijken. We gaan samen op zoek naar de kwaliteiten d.m.v. spel, maar ook gaan we aan de slag met het aangeven van je grenzen. Hoe doe je dat? Dit alles zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen en daarmee vergroot je je zelfvertrouwen. Want wanneer jij jezelf kent, weet je ook wat goed voor je is en wat niet. Dit zorgt ervoor dat je keuzes gaat maken die bij jou passen, daarmee groeit je zelfvertrouwen. Wanneer een bepaalde werkwijze toch beter binnen plaats kan vinden of het is erg slecht weer, dan verplaatsen we ons naar mijn huiskamer en gaan we daar in alle rust aan de slag, zonder door iemand gestoord te worden.

 

 Ik maak gebruik van een coaching-pakket. Dit pakket bestaat uit 1 intakegesprek met ouders en 4 sessies met het kind. Als afsluiting volgt een mondelinge evaluatie. Tussendoor zijn er altijd mogelijkheden om contact te hebben. Dat kan telefonisch of via WhatsApp. 

De gesprekken met jullie als ouders vinden plaats bij jullie thuis of via videobellen. De sessies met het kind zijn buiten op locatie of bij mij thuis.

Laten we er samen voor zorgen dat jullie kind steviger in de schoenen gaat staan. Dat het zijn/haar grenzen leert aangeven en durft te staan voor het mooie mens die het is!

 

“Hoe mooi is het als jouw kind de kans krijgt op te groeien tot een veerkrachtige volwassene, die vol zelfvertrouwen de wereld in durft te stappen en een leven leidt dat bij haar/hem past.”

Training

Kinderen en emoties

Hoe fijn zou het zijn, wanneer kinderen mogen opgroeien dat het heel normaal is om je bang, boos, blij of verdrietig te voelen?  Dat al deze emoties er zijn om jou verder te helpen in je ontwikkeling.

Ben je op zoek naar een effectieve en liefdevolle manier om kinderen te helpen bij het begrijpen en beheersen van hun emoties?

De training Kinderen en Emoties is speciaal ontworpen om kinderen te ondersteunen bij het verkennen en begrijpen van hun gevoelens. Ook leren ze woorden geven aan hun emoties en deze te uiten of ontladen op een gezonde manier.

De training wordt gegeven in Woerden in een kleine groep en is geschikt voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar info@ingecoachtbuiten.nl

Contact Opnemen?

Laten we beginnen met een telefonische kennismakingsgesprek,  daarna volgt de intake. Dit kan bij u thuis of via videobellen. Is er een match en geeft u mij het vertrouwen, dan kunnen we aan de slag.